Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Videón Nicole Scherzinger szexi fenékrázása a tükör előtt

Nicole Scherzinger napi szinten gondoskodik arról, hogy a követői ne unatkozzanak, mindig kapnak valamilyen extra tartalmat.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már azt is tudhatjuk, hogy Nicole Scherzinger szőke hajszínnel is vadító, és olyan szexin képes lesétálni a lépcsőn, hogy szinte megolvadnak alatta a lépcsőfokok. A követők hirtelen nem is tudnak mit mondani ezekre a fotókra és videókra.

A többség maximálisan elégedett lehet, akárcsak Nicole a vonzó formájával és vonalaival. Rengeteg munkája van abban, hogy ilyen lapos és kockás a hasa, a többi testrészéről nem is beszélve. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Semmi túlzás nincs abban, ha azt mondjuk, hogy az egyik legvonzóbb világsztárról beszélünk. Ha valakinek, neki igazán jól áll a közösségi média, az Instagram, noha egy teljesen más generáció tagja.

Izgalmas látni, hogy a hírességek milyen módon igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, vagy csak szórakozásból feltöltenek valamit. Nicole-nál ennél többről van szó, valószínűleg egy jól megtervezett marketing részeként teszi ezt.

Ugyanakkor saját magát adja, és ennél nincs is fontosabb. Amikor pedig táncra perdül, és elkezdi mozgatni a csípőjét, nagyon hamar felforrósodik a hangulat, mint azt alább is látni fogjátok a videójában.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.