Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,516 $

Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: „éppenhogy megúsztam a tragédiát”

A Facebook oldalán jelentkezett be a szomorú hírrel, ahol leírta, egy jó ideig biztosan nem fog tudni dolgozni.

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

VV Szandika, vagyis Lőrincz Alexandra mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a ValóVilág negyedik szériájába, s a mai napig kap meghívásokat különféle műsorokba, ám számára már sokkal fontosabb a nyugalom, ezért visszavonult a nyilvánosságtól.

Korábban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornájának számolt be arról, hogy mostanra már civil pályát választott és fodrászként dolgozik, majd bevallotta, több dolgot megbánt a múltjából, így a plasztikai beavatkozásokat és a valóságshow-s szereplését is. Soron kívül Jakab Péter pártja már biztosan nem indulhat az EP-választáson

Most azonban szomorú hírrel jelentkezett be a közösségi oldalán: leírta, egy jó ideig biztosan nem fog tudni dolgozni, mert súlyos balesetet szenvedett, a bejegyzéséhez pedig egy képet is mellékelt, amelyen nyakmerevítővel és gipszben látható – számolt be a Blikk.

„Kedves Vendégek és Leendő Vendégek! Sajnálatos balesetet szenvedtem, amiben eltört a gerinc csigolyám, illetve a jobb kezem… Éppen hogy megúsztam a nagyobb tragédiát…”

– fogalmazott Szandi.

Majd hozzátette, igyekszik mielőbb felépülni, hogy a lehető leghamarabb, újult erővel tudja ismét fogadni a vendégeit, akik a kép alatti hozzászólások között együttérzésüket fejezték ki, illetve mielőbbi gyógyulást kívántak.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.