Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Lemondott a kifli.hu vezetője – ezzel indokolta döntését Klekner Péter

Hosszú távra tervezett, ám elmondása szerint nagyon intenzív időszak volt mögötte.

Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A 2021 tavaszán kinevezett Klekner pihenőre vonul, ugyanakkor biztosították számára a folytatás lehetőségét, és akár Prágába is visszatérhet az online bolt anyacégéhez – írja a forbes.hu.

„Amikor idejöttem, azt mondtam, ennek egy körülbelül ötéves történetnek kellene lennie. Ha bírom energiával, akár annyi is lehet” – nyilatkozta egy a Forbes-nak adott interjúban még tavaly májusban. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

„Sikerült néha megfeledkezni a testi jelenlétemről, vissza akarom nyerni azt az energiaszintet, amivel aztán jobban tudok haladni” – indokolta lemondását.

Klekner Péter helyét a cseh Gabriel Makki veszi át, aki korábban a Procter & Gamble közép-európai alelnöki, kereskedelmi tisztviselői és igazgatósági tagjaként tevékenykedett, az iparágon belül pedig két évtizedes vezetői tapasztalattal bír.

Mint elmondta, a cég stratégiai céljaiban nem tervez nagyobb változtatásokat, a Kleknertől megszokott kommunikációt és ügyfélkezelést pedig maga is alkalmazná a Kifli.hu-nál.