Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Ismét lehet szánkózni és sífutni a Normafán, de a síelőknek sem kell búslakodniuk

Szánkózni és sífutni is lehet a Normafánál, de az eplényi, mátraszentistváni és bánkúti pálya is üzemel, ahol szeretettel várnak minden síelőt.

Fotó: Szánkózók a behavazott Normafánál 2023. január 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A hónap végére ismét kedvezően alakult a hőmérséklet, így a Normafa Park üzemeltetői a hétvégén be tudták indítani a hóágyúkat, amelyek segítségével behavazták a szánkó-, illetve a sífutópályát, s mostantól mindkét pálya este 10-ig világítás mellett használható.

A sielok.hu beszámolója alapján egy kis természetes hó is hullott, de a gépek így sem pihentek napok óta, amelynek eredményeképp a szánkózó terület már hétfő délutánra elkészült, míg a sífutók keddtől vehették birtokba a 800 méter hosszú nyomvonalat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A szánkópálya használata ingyenes, illetve a sífutópálya is ingyenes jelenleg, de ez a későbbiekben változhat, felszerelést pedig a nemrégiben átadott Vasas Síházban lehet bérelni, hétköznap 14-18 óra, hétvégén 10-18 óra között.

Ám ez még nem minden, mivel hétfőre Eplényben is sikerült behavazni a pályákat, amelyek közül az A1, az A7, a Q3, és a T1 lift melletti tanpálya üzemel, délutánra pedig a kétszemélyes ülőliftet is beindították – derül ki az Infostart beszámolójából.

Mindemellett az is jó hír a téli sportok szerelmeseinek, hogy Eplénnyel együtt jelenleg három hazai síterep érhető el, hiszen a mátraszentistváni és a bánkúti pálya is üzemel, ahol szeretettel várnak minden látogatót.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.