Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Újabb nagy sztár távozik az RTL reggeli műsorából, a Reggeliből

Hosszú időn át volt tagja a csapatnak a sztár, aki mindig nagy intenzitással vetette bele magát a munkába.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez – olvasható az RTL Magyarország közleményében.

A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is.

RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóság és a Reggeli szerkesztősége

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.