Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Rövid időre kisüt a nap szerdán, ám viharos széllökésekre is kell készülni

Szerdán napközben számíthatunk napsütésre, csapadék csak elvétve valószínű, ám néhol heves, viharos szélre is érdemes készülni.

Fotó: Unsplash/Khamkéo Vilaysing
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint felhőátvonulásokra számíthatunk többórás napsütéssel, majd késő délutántól északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, így szerdán is inkább csak rövidebb napos időszakok valószínűek.

Elszórtan, szerdán napközben átmenetileg több helyen várható záporeső; a havas eső záporok, hózáporok esélye egyre inkább északkeletre szorul, majd szerdán már inkább csak a hegyekben lehet halmazállapot-váltás. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Az északnyugati, nyugati szél gyakran megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A délnyugati megyékben, illetve északkeleten többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -5 fok között változik, a szélcsendesebb részeken számíthatunk az alacsonyabb értékekre. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 5 és 10 fok között valószínű.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.