Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Tóth Andi igazi sztárként jelent meg a Sztárban Sztár sajtóeseményén (fotóval)

Tóth Andi egy nagyon trendi, dögös, elegáns és feltűnő szettet viselt, ami remekül megy az egyéniségéhez.

Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan beindul a nagyüzem a kereskedelmi televízióknál, és sorra kapjuk a nagyobbnál nagyobb produkciókat. A TV2 nézői örülhetnek, mert idén is lesz Sztárban Sztár, ráadásul nem is akármilyen felállással.

Tóth Andi és Marics Peti is megérkezett a műsorba, immáron zsűritagként. Andi rendkívül komolyan veszi majd az értékeléseket, addig Peti jelezte, kettejük közül biztosan ő lesz engedékenyebb. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Már azt is tudhatjuk, hogy kik a versenyzők, ki az a 12 híresség, akik heteken át átalakulnak valaki mássá. Rettentő izgalmas lesz látni mindezt, és nagy meglepetésre Oláh Ibolya is ott van az énekesek között.

Ibolya egyelőre titkozólik, nem árulta el, hogy miért fogadta el a TV2 felkérését. Egy biztos, tőle is érdekes produkciókat várhatunk, és nem valószínű, hogy az elsők között fog kiesni, de inkább várjuk ki a végét.

Természetesen Andi is a helyszínen volt, aki egy nagyon dögös szettben hívta fel magára a figyelmet. Ha kíváncsi vagy az összeállítására, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is, korlátozott ideig.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.