Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Novák Katalin Rómába utazik egy fontos megbeszélésére

Ismét útra kel a magyar köztársasági elnök, Novák Katalin, aki ezúttal Rómában folytat fontos megbeszélést, többek között a miniszterelnökkel.

Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök (első sor, j) és Nagy István agrárminiszter (első sor, j3) az ökumenikus imahét megnyitóján Budapesten, a Kálvin téri református templomban 2023. január 15-én. MTI/Mónus Márton
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Novák Katalin köztársasági elnök Rómában tárgyal olasz kollégájával, Sergio Mattarellával, megbeszélést folytat Giorgia Meloni miniszterelnökkel és találkozik a szenátus, illetve a képviselőház elnökével – közölte a Sándor-palota kedden az MTI-vel.

A magyar államfő Sergio Mattarella meghívására utazik Rómába, ahol a köztársasági elnökkel négyszemközti, illetve plenáris tárgyalást is folytat. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Novák Katalin kedden találkozik Ignazio La Russával, az olasz szenátus elnökével, Lorenzo Fontanával, a képviselőház elnökével és Eugenia Roccella tárca nélküli családügyi miniszterrel. A magyar államfő szerdán találkozik Giorgia Meloni olasz kormányfővel.

(MTI)