Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,44 Ft
Euró
389,01 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
63,604 $

Kimi Räikkönen harmadszorra is édesapa lesz

Kimi Räikkönen és felesége, Minttu Räikkönen bejelentették, hogy harmadik közös gyermekük születését várják.

Fotó: Kimi Räikkönen, a Ferrari csapat finn versenyzője és barátnője, Minttu Virtanen a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2016. július 23-án. MTI Fotó: Marjai János
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kimi Räikkönen a valaha volt egyik legnépszerűbb F1-es versenyző, aki nemrég vonult vissza. Messze tovább versenyzett a Forma-1-ben, mint azt sokan gondolták volna, ráadásul magas szinten.

Räikkönen a McLarennél volt a legkimagaslóbb, mégis a Ferrarinál érhetett fel a csúcsra. A sors furcsa fintora, hogy a finn legenda 2007-es címe a legutóbbi Maranellóban, amit egyéni szinten a neve mellett tudhat a világ legnagyobb és legsikeresebb istállója. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Amennyire Kiminek nem volt szerencséje a McLarennél, annyira volt balszerencsés a Ferrari azokban az években, amikor bajnok lehetett volna. Kimi mindig örömmel emlékezhet vissza a 2007-es esztendőre, egy ideje családapaként, miközben a fia elindult a versenyzők útján.

Jó esélyek vannak arra, hogy a fiatal Räikkönen egy nap eljusson a legnagyobb kategóriáig, mint tette azt Michael Schumacher fia. Egy biztos, megvan benne a tehetség, és minden szükséges támogatást megkap a családtól.

Hamarosan pedig négyen lesznek, hiszen Kimi és kedvese, Minttu bejelentették, hogy ismét babát várnak. Néhány hónap múlva születik a harmadik gyermekük, akit már most nagyon szeretnek és alig várják, hogy odakint üdvözölhessék.

Hernádi Zsolt szerint ne is reménykedjünk alacsony üzemanyagárban

A Mol elnök-vezérigazgatója a benzinárak mellett a zöldátmenetről is elmondta véleményét.