Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,26 Ft
Euró
389,04 Ft
Font
453,23 Ft
Bitcoin
63,577 $

Elgázolt egy embert a vonat Nagykőrösnél, késésekkel kell számolni a vonalon

Újabb vonatgázolás történt, ezúttal Nagykőrösön.

Fotó: Facebook/MÁV A kép illusztráció.
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Mávinform Facebook-oldalán tájékoztatta utasait arról, hogy a Szolnokról Kecskemétre 16:45-kor elindult személyvonat (7633) Nagykőrösön az Örkényi úti vasúti átjáró közelében elgázolt egy embert.

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a rendőrség pedig már megkezdte a helyszínelést. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

Tájékoztatásuk szerint a helyszínelés végéig Nagykőrös és Kecskemét között nem közlekedhetnek a vonatok.

A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon pedig késésekkel érdemes számolni, a Mávinform szerint pedig a vonatforgalom és vonatpótlás szervezése folyamatban van.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.

Sztrájkkal tiltakoznak a RAI olasz közszolgálati televízió dolgozói

Munkabeszüntetésbe kezdtek hétfőn a RAI olasz közszolgálati televízió munkatársai, tiltakozva a költségvetés-csökkentés, a munkavállalói jogok helyzete és a politikai befolyás ellen.

Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete által közzétett jelentés szerint jelentős áremelkedés tapasztalható a világpiacon, különösen a növényi olaj, a hús és a gabona esetében.