Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Megható, hogy Berki Krisztián mennyire szereti a családját: kiváló apa

Berki Krisztián nagyon megosztó az emberek szemében, de azt senki sem mondhatja, hogy ne bánna jól a felességével és a kislányával. Öröm látni, hogy mennyire boldogok.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Berki Krisztián nagyon megosztó az emberek szemében, de azt senki sem mondhatja, hogy ne bánna jól a felességével és a kislányával. Öröm látni, hogy mennyire boldogok.

Berki Krisztián valóban az egyik legmegosztóbb médiaszemélyiség Magyarországon, de egyúttal ez a legnagyobb erőssége is. Bármit is csinál, az emberek beszélnek róla, és ebben a szakmában mindez aranyat érhet. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Krisztián nagyon foglalkoztatott, sok terméket reklámozott már, és nem lepődnénk meg, ha folyamatosan sorban állnának a különböző márkák az esetleges együttműködések kapcsán. Legutóbb például a Life TV stábjához csatlakozott.

Berkiéknek meg kellett tanulniuk a negatív kommentek kezelését, amikből bőven kijut. Mazsi is lassan könyvet írhatna erről, és nem lehet könnyű azokat a borzalmas sorokat olvasni, amiket egyes emberek megengednek maguknak.

Úgy tűnik, hogy ez semmilyen rossz hatással nincs rájuk, élvezik az életet, és a nyár hátralévő részét. Krisztián kislánya sok időt tölt el az édesapjával és Mazsival. Egy olyan triót alkotnak, akik folyamatosan csak nevetnek és mosolyognak.

Nemrég például egy „autósbulit” tartottak. Érdemes megnézni Krisztián arcát, hogy mennyire boldog és őszintén örül ezeknek a pillanatoknak. A buli folytatódik, nincs megállás! Berkiék jól szórakoznak, és ez így is maradhat!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/dwayne-johnson-hatedzes-kozben-nem-viccel-a-szikla/

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.