Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Káprázatosan szexi fehérneműs fotók készültek Palvin Barbiról

Közeleg a Valentin nap, amit nemcsak a nők várhatnak, hiszen a férfiaknak ilyenkor még inkább lehetőségük van arra, hogy valamilyen különleges fehérneművel lepjék meg a párjukat.

Fotó: Palvin Barbara modell a Sóhajok (Suspiria) című film bemutatóján a 75. Velencei Filmfesztiválon 2018. szeptember 1-jén. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Számtalan lehetőség van arra, hogy a párunknak kedveskedjünk, és lehetőleg ezt napi szinten tegyük. Ne csak az ismert napokat használjuk fel erre, hanem minden nap tegyünk azért, hogy igazán különlegesnek érezze magát a szerelmünk.

Sajnos messze nem ez az átlag, és sokan élnek úgy egy kapcsolatban, hogy mindezt elfogadják. Szerencsére boldog kapcsolatok is léteznek, amiken belül napi szinten gondolnak egymásra a párok. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Valentin nap közeledtével a többség azonban aktivizálja magát, és igyekeznek kitenni magukért a férfiak. Palvin Barbi is remek tippeket adhat, hogyan milyen különleges fehérneműkkel lepjék meg a férfiak a kedveseiket.

A világ egyik legismertebb modelljeként millióknak adhat tippeket ezeken a divatfotókon keresztül. Barbi megjelenése továbbra is topkategória, és nem győzzük hangsúlyozni, mennyire büszkék vagyunk rá, hogy ilyen messzire jutott a modellkedésben.

Legutóbb a For Love & Lemons nagyon különleges fehérneműiben köszönt be, és az alább látható fotók még inkább önmagukért beszélnek. Barbi mintha még mindig csak a 20-as éveiben járna, rajta sem fog igazán az idő.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.