Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Lil G élete egyik legkülönlegesebb tetoválását varratta magára

A fiatal rapperlány számára ez most egy több mint különleges tetoválás, ami egyúttal megható is, és örökre az marad.

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G egy igazán színes egyéniség, egy olyan karakter, akit nem lehet irányítani, abszolúte a maga ura. Nagyon fiatalon vált ismertté, és ennek nyilván ára volt, nem mindig könnyű kezelnie a támadásokat.

A mai napig vannak, akik igyekeznek őt bántani, sértegetni, megalázni, ám az évek alatt Lil G nem keveset tanult, többek között ezen a területen is. Jól látni, hogy már alig kapja fel a vizet, inkább csak mosolyog vagy nevet. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Emiatt a támadásokból is kevesebbet látni, nemigazán ad teret ezeknek az embereknek a rapperlány. Helyette élvezi az életet, nyaralgat, koncertezik, a barátaival van, vagy épp autót vezet, ami az egyik legkedvesebb hobbija.

A tetoválásokat is imádja, talán ő sem tudja a pontos számot, hány forma, írás és rajz került fel a testére. Egy biztos, nem bánta meg azokat, és időről időre beugrik egy újabb alkotásért, amik fontosak számára.

Legutóbb egy rendkívül különleges és megható tetoválást varrtak fel a kezére. „Ez lesz a kedvenc tetkóm.” – írta a posztjában Lil G, miközben készült a felirat. Öccse kézírását varrták fel a kezére, mely a „szeretlek” szó volt, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.