Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Leesett a lapát a munkás furgonról, a menetstabilizáló mentett végül életet

Habár ott volt az ESP, ehhez azért egy jókora adag szerencse is kellett.

Fotó: Stop Cham
Külföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy lengyel gyorsforgalmi úton történt a vérfagyasztó eset, ahol veszélyes pillanatok sora következett be egymás után. Nem elég, hogy vizes és csúszós volt az út, és még egy kamion is volt a közelben, aztán jött a lapát.

A munkaeszköz egy furgonról zuhant le, vélhetően nem volt megfelelően rögzítve. A sofőrnek mindössze pillanatai voltak arra, hogy elkerülje a lapátot, ráadásul épp egy teherautó mellett haladt el. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Óriási szerencséje volt, hiszen a hirtelen manőver során megcsúszott, és kis híján a kamion elé sodródott. Szerencsére utóbbi vezetője is észlelte a bajt, a kicsúszó járművet pedig megfogta a menetstabilizáló.

Hasonló esethez egyébként nem is kell Lengyelországig menni, nem is olyan régen az M2-esen egy vödör szabadult el, melyen át is hajtott egy Tesla. Baleset szerencsére itt sem történt, a kár azonban több százezres volt.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.