Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Hirtelen két gyógyszertár is bezárt Somogyban, aggódnak a helyiek

Emiatt az érintett települések lakóinak Hetesre vagy Kaposvárra kell utazniuk ahhoz, hogy ki tudják váltani a receptjeiket.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyik napról a másikra zárt be két gyógyszertár Somogyban, a változásról pedig a Mezőcsokonyát és Somogysárdot ellátó gyógyszerész tájékoztatta a polgármestereket, mondván, az egészségi állapota, a rezsiemelés és a munkaerőhiány miatt sem kívánja folytatni a munkát.

Ám emiatt az érintett települések lakóinak Hetesre vagy Kaposvárra kell utazniuk ahhoz, hogy ki tudják váltani a receptjeiket, ami tömegközlekedés igénybevételével akár több órás elfoglaltságot is jelenthet – számolt be az atv.hu. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Ballér Péter, Mezőcsokonya polgármestere elmondta, a kialakult helyzetre való tekintettel falubusszal próbálnak segíteni az időseknek, emellett az egyik lakos azt állította, ígéretet kaptak, hogy heti két alkalommal ki fogják váltani a szükséges gyógyszereiket.

A helyiek azonban bíznak benne, hogy rövid időn belül sikerül megoldani a problémát, s ennek érdekében Ballér Péter már beszélt is egy ismerős gyógyszerésszel, de a bezárt patika újranyitása több hónapba telhet még akkor is, ha sikerül gyorsan megállapodásra jutniuk.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.