Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Kulcsár Edina nem tudná elképzelni az életét a gyerekei nélkül

Az egykori szépségkirálynő nagyon őszintén beszélt a gyerekeiről a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahogyan Edina fogalmazott a műsorban, a gyerekei a mindent jelentik számára, nem tudná elképzelni az életét nélkülük. Az első két gyermekének Csuti az édesapjuk, míg a harmadik babáját G.w.M-től várja, aki hamarosan megszületik.

Megtudhattuk, hogy általában Edina gyermekei ébresztik őt, a kislány 5 óra 50 perckor ébresztőóraként kelti az édesanyját. Fantasztikus érzés számára, hogy ők vannak neki, még akkor is, ha sokszor nem alussza ki magát. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Különösen jól esik Edinának, amikor a gyermekei maguktól elmondják, hogy mennyire szeretik őt. „Nagyon-nagyon más a két gyerekem, és abszolút kiegészítik egymást, és mindamellett nagyon-nagyon jó testvérek.”

Többek között azt is megtanították Edinának, hogy igenis szüksége van a szeretetre, és jó néha lassabban élnie az életét. Nagyon nagy felelősségnek tartja az anyaságot, ugyanakkor jóleső érzés számára, hogy visszafelé is ő a minden a gyerekeinek.

Az idő múlásával látja, hogy minél nagyobb egy gyermek, annál nagyobb is a felelősség, illetve annál több a teendő. „Mindenki tudja, aki édesanyja, vagy szülő. Nagyon sok mindenre tanított.” – fogalmazott Edina.

Még több bulvár: Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Kim Kardashian a Harvardon tartott előadást

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.