Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,69 Ft
Euró
388,52 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
62,646 $

Rejtélyes haláleset: tolatás közben a folyóba hajtott egy fiatal orvos Írországban

A vízszint elég magas volt az elmúlt napok heves esőzései miatt, amely tovább ronthatta a nő túlélési esélyeit.

Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentések szerint pénteken egy 30 éves orvos vesztette életét, miután az autója egy folyóban kötött ki az írországi Castlebarban, a mentőszolgálatokat pedig éjfél előtt riasztották, sajnálatos módon azonban a nő életét már nem tudták megmenteni.

Az Irish Mirror beszámolója alapján Dr. Sara Ahmed a Mayo Egyetemi Kórházban dolgozott, a rendőrség pedig úgy véli, hogy egy meglehetősen furcsa balesetben halt meg, ezért nyomozást indítottak az ügy kivizsgálására. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Egyelőre annyit sikerült megállapítani, hogy az orvos épp tolatott az autójával, amikor áttörte a biztonsági korlátot, ennek következtében a folyóba hajtott, hiszen a járművet részben a víz alá merülve találták meg.

Hozzátették, hogy a folyó vízszintje elég magas volt az elmúlt napok heves esőzései miatt, amely tovább ronthatta a nő túlélési esélyeit, akinek a holttestét már elszállították boncolásra – közölte az express.co.uk.

A rendőrség arra kérte azokat, akik esetleg szemtanúi voltak a történteknek vagy a környéken jártak este 10 és éjfél között, hogy mielőbb jelentkezzenek, hátha fontos információkkal tudnak szolgálni az ügy kapcsán.