Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Visszatért a színpadra Beyoncé, a dubaji koncertjével sokakat ámulatba ejtett

Egy félórás tűzijátékkal, élő zenekarral, valamint az énekesnő régi slágereivel szórakoztatták a közönséget, illetve egy közös duettre is sor került.

...svg content...Fotó: Beyoncé amerikai énekesnő Az oroszlánkirály (The Lion King) című fotórealisztikus komputeranimációs film bemutatóján a Los Angeles-i Hollywoodban 2019. július 9-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Négy év után először, január 21-én adott koncertet a világhíres popsztár, Beyoncé, aki egy most megnyíló dubaji luxushotel, az Atlantis The Royal átadóján lépett fel, a 90 perces műsor pedig elképesztően látványosra és lehengerlőre sikeredett.

Bár a nézők számára tilos volt a fotózás, néhány felvétel azért megjelent az interneten, amelyek által kiderült, hogy Beyoncé három parádés ruhával is készült, a színpad díszletelemei között pedig több vízesés és egy hatalmas nap alakú szobor is helyet kapott. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Mindemellett egy félórás tűzijátékkal, élő zenekarral, valamint az énekesnő régi slágereivel szórakoztatták a közönséget, bár az új albumáról, a Reinaissance-ról egyetlen dalt sem adott elő Beyoncé – írta az Index.

Majd egy közös duettre is sor került, amelyet a világsztár a 11 éves lányával, Blue Ivy-val énekelt el, s a show utolsó elemeként egy vízsugáron emelték több méter magasra Beyoncét, ami méltó zárása lett a koncertnek.

Néhány pletyka is szárnyra kapott, miszerint az énekesnő 24 millió dollárért vállalta el a fellépést, amelyet neves üzletemberek, befektetők és sztárvendégek néztek végig, mint például Kendall Jenner, Ronan Keating és Liam Payne.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.