Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Holdújévi lövöldözés: legkevesebb 9 ember életét vesztette

A halálos kimenetelű lövöldözés Los Angelestől nem messze történt, egy olyan környéken, ahol nagyon sok ázsiai lakos él.

Fotó: MTI/EPA/Narong Szangnak
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, lövöldözés történt Los Angelestől nem messze, Monterey Parkban, a holdújévi ünnepséget követően. Az Al Jazeera a rendőrség legfrissebb közlésére hivatkozva jelentett arról, hogy legkevesebb 9 ember életét vesztette a tömeges lövöldözésben.

A Los Angelestől keletre található városban több ezer ázsiai lakos gyűlt össze, hogy megünnepeljék a holdújévet, ám egy ismeretlen fegyveres lövöldözni kezdett. Bob Boese őrmester, a Los Angeles megyei seriffhivatal munkatársa megosztotta, a lövöldözés szombat este történt a Monterey Park-i Garvey Avenue egyik üzletében. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

A Monterey Parkból tudósító Sean Backner-Carmitchel újságíró és riporter az Al Jazeerának elárulta, hogy a rendőrség vasárnap kora reggel közölte, a lövöldöző egy férfi volt, ám az incidens részletei elmondása szerint „meglehetősen tisztázatlanok”.

Az elhunytak neve és a gyanúsított indítéka is csak később kerül nyilvánosságra. Monterey Park egy közel 60 ezres lakosú, többségében ázsiai lakosságú város, mely mintegy 16 kilométerre fekszik Los Angeles belvárosától.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.