Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

93 évesen megnősült Buzz Aldrin, a második ember, aki a Holdra lépett

Aldrin 93. születésnapján jelentette be a nagy hírt, miszerint feleségül vette régi barátnőjét.

Fotó: Twitter / Dr. Buzz Aldrin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Buzz Aldrin korábban háromszor nősült, ezen házasságai végül válással végződtek, ám mindez nem vette el a kedvét attól, hogy negyedszerre is hűséget fogadjon újdonsült feleségének.

Az Adinnál 30 évvel fiatalabb dr. Anca Faur a Pittsburghi Egyetemen szerzett vegyészdiplomát, majd a Union Carbide nevű vegyipari vállalatnál és szintén ebben a szektorban tevékenykedő Johnson Matthey-nál vállalt munkát mielőtt a Buzz Aldrin Ventures-höz csatlakozott. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Örömmel jelentem be, hogy 93. születésnapomon összekötöttem az életem régi szerelmemmel, Dr. Anca Faurral”, írta Twitteren Aldrin, majd egy képet is mellékelt a nagy napról.

Az amerikai űrhajós az Apollo-11 küldetés utolsó élő tagja, az 1969. július 20-án Holdra szállást kivitelező legénység közül ugyanis a parancsnoki modult vezető Michael Collins 2021 áprilisában, az elsőként Holdra lépő Neil Armstrong pedig 2012-ben hunyt el.

Aldrin tiszteletére az Apollo 11 leszállóhelyének közelében egy krátert is elneveztek róla a Holdon, számolt be róla az AFP.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.