Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Érden műtétek maradhatnak el, nincs műtősegéd

Az érdi Romics László Egészségügyi Intézményben felmondások miatt nincsenek műtősegédek, így csak szemészeti beavatkozásokat tudnak elvégezni.

Illusztráció. Forrás: Unsplash
Belföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Csütörtökön felmondott a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény egyetlen műtősegédje, olvasható a közösségi oldalukon, így hacsak nem találják meg az utódját, február 1-től csak szemészeti beavatkozásokat tudnak végezni.

A főigazgató, Bárány Zsolt által jegyzett bejegyzés szerint így keresnek műtőjükbe műtőssegédet, akinek legalább nyolc általánosa megvan, de előny, ha egészségügyi tapasztalattal rendelkezik. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A hirdetésben azt is jelzik, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszony alapján történő besorolás szerinti bért jelentősen meghaladó fizetést biztosítanak, valamint, hogy az állást betöltő számára fizetik a műtőssegédi képzést.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.