Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Különleges akciókkal és nyereményekkel vár a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. különleges akciója egészen vasárnapig tart.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szerencsejáték Zrt. Facebook-oldalán tájékoztatta játékosait arról, hogy egészen vasárnapig tart Eurojackpot és Joker akciójuk, ahol extra nyeremények várnak a játékosokra.

Ahhoz, hogy versenybe szállhass az extra nyereményekért, egy szelvényen legalább három alapjátékot kell játékba küldened: Eurojackpotot, Ötös-, Hatos-, Skandináv lottó, Kenó vagy Luxort; vagy minimum 1.050 forint értékben Jokert, és játékonként nyerhetsz: Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

  • 7×1 millió forintos pénznyereményt,
  • vagy a 10 millió forintos fődíjat!
Fotó Facebook Szerencsejáték Zrt

Ha az Eurojackpot akcióban vennél részt akkor játssz 2023. január 16-22. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot a 7×1 millió forintos pénznyereményekért, vagy a 10 millió forintos fődíjért.

Ha a Joker akcióban vennél részt akkor játssz 2023. január 16-22. között, bármelyik játékkal, egy szelvényen legalább 1050 forint értékben Joker-t a 7×1 millió forintos pénznyereményekért, vagy a 10 millió forintos fődíjért.

Az akcióban részt vehetsz terminálon, interneten, ATM-en vásárolt, SMS-ben/Okoslottó alkalmazással feladott, normál vagy kombinációs játékkal is. Az akció részleteiről ezen a linken tájékozódhatsz.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.