Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Napok óta nem találnak egy 16 éves szolnoki lányt

A rendőrség most a lakossághoz fordult segítségért, miután napok óta nem jelentkezett a 16 éves szolnoki lány, nem tudni, hol tartózkodik jelenleg.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint Szabó Salóme szolnoki lakos még január 15-én délelőtt távozott otthonából, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrök jelenleg is keresik, ám egyelőre nem bukkantak a nyomára.

A megjelent rendőrségi közleményben foglaltak szerint Szabó Salóme 160-170 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő szőkés-barna hajú, kék szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert – írja a police.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Kérjük, hogy aki a képeken látható Szabó Salómét felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó policehu

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.