Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,241 $

Sztárban Sztár: Győzike reagált a hírekre

Gáspár Győző röviden reagált a róla megjelent hírekre, miszerint már megkezdte a felkészülést a Sztárban Sztár új évadára, végül azonban nem került be a versenyzők közé.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
TV
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár új évada is rendkívül izgalmasnak ígérkezik, már csak amiatt is, mert Tóth Andi és Marics Peti is csatlakozik a zsűrihez. A két énekes történetesen egy párt alkot, körülbelül egy éve jöhettek össze.

Erről pontos információk nincsenek, a sztárpáros keveset oszt meg a magánéletéről, de időről időre közös videókkal, fotókkal azért meglepik a rajongókat. Egyelőre nem hullhatott le a lepel azon 12 versenyzőről, akik ott lesznek a versenyben, bár azt tudni, hogy Győzike szintén az esélyesek között szerepelt. Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Győző még mindig az egyik legismertebb híresség idehaza, immáron évtizedek óta van jelen a médiában, és nagyon sokan szeretik. Számos műsorban szerepelt, és úgy tűnt, hogy a Sztárban Sztár lehet a következő produkció, amiben megmutathatja, milyen kiválóan szórakoztat.

Győzike is a listán szerepelt

A Blikk úgy tudja, hogy Győzőt is felkérte a TV2, mely az Ázsia Expresszben együtt dolgozott az énekessel. Jól emlékezhetünk a legutóbbi évadra, aminek Győző és felesége, Gáspár Bea voltak az egyik legfontosabb szereplői, sokat tettek hozzá az izgalmakhoz.

Egy informátor azt mondja, Győző már el is kezdte a felkészülést, még egy angoltanárhoz is beiratkozott, hogy jobb legyen a kiejtése, ha esetlegesen külföldi dalokat kell előadnia. A Blikk informátora hozzátette, a készítők végül mégsem számoltak Győzikével, a promóvideó forgatása előtt jelezték neki a dolgot, ami érzékenyen érintette a sztárt.

„Sajnos, mégsem sikerült bekerülnöm.” – idézi a Blikk Győzikét. A TV2-től pedig azt mondták, a Sztárban Sztár népszerűségét az is mutatja, hogy nagyon sok profi énekes szeretne bekerülni a műsorba, és ezzel együtt sok hírességet is megkeresnek. Mindig van egy előzetes casting, ami után kialakul a végletes névsor, és a nagy bejelentés már nincs messze.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.