Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Telekom Domino Day: itt az újabb meglepetés

A Telekom ezúttal sem feledkezett meg az ügyfeleiről, ezúttal a feltöltőkártyás ügyfelekhez szóltak, méghozzá egy remek meglepetés keretében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Thom Holmes
Mobil

Takács Petra

Szerkesztő

Ha szerda, akkor Domino Day, aminek keretlén belül a mai napon minden telekomos feltöltőkártyás ügyfél díjmentes 400 MB mobilnetet kap ajándékba. Azonban ez csak a meglepetés egyik része, mert jár hozzá más is.

20 perc hívást is ad a Telekom, így nincs más dolga az ügyfeleknek, mint belépni a Telekom alkalmazásába, és aktiválni csütörtök reggel 8 óráig az ajánlatot. További részletekért látogassatok el a Telekom oldalára, erre a linkre kattintva. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.