Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Csuti az új kapcsolatáról beszélt

Először szólalt meg Kulcsár Edina volt férje az új kapcsolatáról, amiről eddig nem sokat lehetett tudni.

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina boldogsága gyakorlatilag határtalan, egy éve jelentette be, hogy elváltak az útjaik a férjével, és új szerelme van. Kiderült, hogy G.w.M. hódította meg a szívét, szintén két gyermeke született a korábbi kapcsolatából, és az első közös babájukat várja a két sztár.

Igazi lavina indult be az egy évvel ezelőtti bejelentéssel, heteken át keményen támadták Edinát, valamint a rappert, míg Csutit sajnálták. Később ugyan Csutinak is lett egy új kapcsolata, az nem tartott sokáig, amit sokan nem értettek. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Egy rendkívül vonzó és szép fiatal nővel randizott, egy párt is alkottak, ám úgy tűnik, mindez mégsem működött. A Farm VIP 3-ban pedig megismerkedett Szorcsik Vikivel, ugyanakkor ennek a kapcsolatnak is ideje korán vége lett.

Nemrég azonban újra rátalált a szerelem az üzletemberre, aki egyre több felkérést kap a TV2-től, és láthatóan jól érzi magát a média világában. Egyelőre csak keveset tudni az új szerelemről, és Csuti azt mondja, tanult a múltból.

„Jó ez így, ahogy most van, nem a nyilvánosság előtt akarjuk megélni a szerelmünket. Azt viszont kimondhatom: boldog vagyok!” – reagált a Bors kérdésére Csuti. A cikkben az olvasható, hogy egy 26 éves lány, Bianka a sztár új párja, és már több szépségversenyen is megfordult.

Emellett egyetemre jár, hamarosan pedig megkezdi a mesterképzését. Sokan drukkolnak Csutinak, hogy legyen végre egy hosszú távú kapcsolata, és megtalálja azt a személyt, akivel akár az egész életét leélheti.

Még több bulvár: Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: „Egyszer hentesbárddal indult meg felém”

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Így startolt el a forint hétfő reggel

Nézzük meg közelebbről, hogyan kezdte a napot a forint hétfő reggel, a hét első napján a devizapiacon.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.