Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Családi tragédia és lövöldözés Nagymihályiban, két gyerek is meghalt

A hírek szerint a tragédiát megelőzően lövöldözést lehetett hallani, két kiskorú gyermek is van az áldozatok között.

Fotó: Unsplash/Vadim Artyukhin
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb családi tragédia történt, ezúttal Nagymihályiban, ahol a tragédia előtt lövöldözést hallottak. Egy lakótelepi lakásban négy holttestet találtak, akik közül ketten gyermekek voltak, már nem lehetett rajtuk segíteni.

Úgy tudni, hogy egy házaspár és két gyermek az áldozat. A Polícia Slovenskej republiky arról jelentett, hogy az egyik Michalov lakásban találtak rá a négy életjel nélküli testre, akik egy erőszakos családi tragédiában hunyhattak el.

A 24.hu a cikkében azt írja, a megjelent információk szerint a családapa először lelőtte a feleségét és két gyermekét, majd magával is végzett. Később csupán annyit erősítettek meg, hogy valóban családi tragédia történhetett.

„A folyamatban lévő nyomozás miatt egyelőre nem adhatunk közelebbi vagy részletesebb tájékoztatást, hogy a kezdeti cselekmények dokumentálása ne akadályozza, ne akadjon meg, és amint a helyzet engedi, ezt meg is tesszük.” – olvasható a Polícia Slovenskej republiky Facebook oldalán.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.