Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Péntek óta nem találnak egy 15 éves szolnoki lányt

A Szolnoki Rendőrkapitányság most a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A 15 éves Bíró Beatrix január 13-án, pénteken tűnt el szolnoki otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett erőfeszítések mindeddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

A lány 156 cm magas, vékony testalkatú, hosszú szőkésbarna hajú. Eltűnésekor kék színű farmernadrágot, sötétzöld színű pólót, sötét színű magas szárú bakancsot, és piros színű kabátot viselt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt lány tartózkodási helyéről, esetleg valahol felismeri, az jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.