Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Majka kisebbik fia már most ügyesen rappel (videó)

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy Majka kisebbik fia a zeneiparban fog elhelyezkedni, akárcsak az édesapja, és egy televíziós karrier sem kizárt.

Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy Majka kisebbik fia, Majoros Olivér az édesapja nyomdokaiba lép, mert már most nagyon ügyesen rappel, nem zavarják a kamerák, nagy dumája van, és az egyik legjobbtól tanulhat.

Gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy évek múltán saját dalokkal rukkoljon elő, mint anno Majka, és elinduljon a nagy útján. Szinte látjuk magunk előtt, ahogyan a fiatal rapper is fellép Majka zenekarában a hatalmas tömeg előtt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Abszolúte el tudjuk képzelni mindezt, de még mindig rendkívül fiatal, így ráér eldönteni, mit szeretne. Ugyanakkor a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában is megmutatta, hogy nagyon is van tehetsége a zenéhez.

Büszke lehet rá a családja, és jó látni azt, hogy valaki ilyen fiatalon ennyire határozott, magabiztos és valóban imádja, amit csinál. Erről szól a zene szeretete, az önfeledt alkotás és közben folyamatosan fejlődik.

Azt is megtudhattuk, kik Olivér kedvencei, akik a 4. születésnapján személyesen látogatták meg, és adták elő a dalukat. Érdemes megnézni a felvételeket, amiket eddig nem láthattunk, mindenki jól érezte magát.