Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

A gyönyörű Weisz Fanni megmutatta, milyen amikor komoly és vidám

Weisz Fanniról nem lehet rossz fotókat készíteni, aki többek között tökéletes mosollyal is rendelkezik, mint azt látni fogjátok.

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ember életében mindig vannak és lesznek is nehéz időszakok. Ez egyszerűen kikerülhetetlen, és a legtöbb esetben nem a pénz hiánya okozza ezt, még akkor is, ha a többség erre adná le elsőként a tippjét.

Messze más problémákkal találják szembe magukat az emberek, akik sokkal több alkalommal szomorúak a magánéletük miatt, például, ha egy rossz kapcsolatban élnek, vagy nem találják azt a személyt, akire igazán vágynának. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Odabent mi vagyunk azok, akik egy olyan világot alakíthatnak ki, mely ellenáll minden éles fájdalomnak. Vannak fájdalmak, amiket meg kell élnünk, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, őszintén mondhatjuk, az esetek többségében teljesen feleslegesen vagyunk boldogtalanok.

A boldogságot mi magunk alakítjuk, és egy nap alatt is többet tehetünk a boldogságunkért, mintha csak évekig sodródunk az árral. A tudatosság és a természetesség rendkívül fontos, miközben a hírességek által is gyűjthetünk pozitív energiákat.

Weisz Fanni például sokszor mutatja a vidám arcát, ugyanakkor tud nagyon komoly is lenni. Az ő esetében még ilyenkor is vonzó, de egyvalami biztos, úgy döntött, hogy 2023-nak boldogan vág neki, és kívánjuk, hogy tartsa is meg ezt.

Még több bulvár: Rátkai Mimi szuper-elegánsan mutatta meg magát

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.