Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,96 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
470,08 Ft
Bitcoin
66,436 $

Íme a gyöngy fülbevalók, melyekkel stílusosan hallgathatsz zenét, vagy telefonálhatsz

Noha első ránézésre egy egyszerű gyöngy fülbevalónak tűnik, ennél jóval többet rejt ez az új, ékszerbe bújtatott fülhallgató.

...svg content...Fotó: YouTube/NOVA
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

Első pillantásra egy teljesen átlagos fülbevalónak tűnik, hatalmas, fényes gyöngyökkel, ám ha közelebbről is megvizsgáljuk, rögvest kiderül, hogy valójában egy ügyesen álcázott fülhallgatót látunk.

A Nova Audio által kifejlesztett H1 Audio fülbevalók egy speciális módszerrel továbbítják a hangot a felhasználó fülébe, a két gyöngy mögé rejtett apró hangszóróból. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Szerencsére úgy alakították ki, hogy zenehallgatás, vagy telefonálás közben is halljuk környezetünket, így biztonságosan használható akár az utcán is. Hangminősége természetesen elmarad az Apple AirPods Pro 2, a Master & Dynamic MW08, vagy a Sony LinkBuds nyújtotta élménytől, ám a külcsín ezt kárpótolhatja.

A Tech Times szerint az irányított hangtechnológiának köszönhetően mások nem fogják hallani, hogy mit hallgatunk, annak ellenére sem, hogy a hangszórók a fülön kívül helyezkednek el.

A fülhallgatóval akár 3,5 órán át hallgathatunk zenét, illetve 2,5 órán keresztül telefonálhatunk. Az elegáns tok pedig egyben töltőként is funkcionál, mely akár háromszor is képes teljesen feltölteni az eszközt, ezzel a teljes üzemideje pedig 14 órára növekszik.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.