Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,25 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
453,02 Ft
Bitcoin
64,178 $

Nélküle nem lenne az igazi: Paul Walker a Halálos iramban fináléjában is visszatérhet

A film májusban debütál majd, amely a biztosan előrejelezhető elemek mellett számos váratlan fordulattal szolgálhat, a rajongók legnagyobb örömére.

Fotó: 2013. május 7-én Londonban készített kép Paul Walker amerikai színészről a Halálos iramban 6 című filmjének bemutatóján. Walker 2013. november 30-án 40 éves korában egy kaliforniai autóbalesetben életétét vesztette. (MTI/EPA/Will Oliver)
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Halálos iramban 10. része tavasszal kerül a mozikba, a folytatás pedig jövőre érkezik, amely egyben a több mint 20 éven átívelő sorozat befejezése is lesz. A sztoriról egyelőre nem tudni semmi konkrétat, ám van néhány dolog, amit már sejteni lehet a finálé kapcsán.

A széria minden egyes epizódja emelte a téteket, hiszen kezdetben még csak az utcai gyorsulási versenyek világára építkeztek, de ahogy bővült a költségvetés és gyűltek a rajongók, úgy lettek egyre nagyobbak az akciók, így várható, hogy a befejezés is nagy durranás lesz. Soron kívül Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

A Charlize Theron alakította Cipher két epizódon keresztül is sikeresen keresztbe tett a hősinknek, ám gyanítható, hogy ezúttal megkapja méltó büntetését, amelyet megerősít az, hogy a főgonosz számára spinoffot terveznek, amely talán az eredettörténetét meséli majd el.

Egy kerek történetet kaphatunk jó pár megható pillanattal

Dwayne Johnson ezúttal is távol marad, mert a hírek szerint elég durván összeveszett Vin Diesellel, Jason Statham és John Cena azonban nem marad ki a buliból, s bár az előbbi karaktere kapcsán még nem tudni biztosat, az utóbbiról viszont elmondható, hogy teljes értékű családtag lesz.

Közben számos megválaszolásra váró kérdésre kaphatunk választ, így egy-egy visszaemlékezés is érkezhet, illetve mérget vehetünk rá, hogy az autóbalesetben elhunyt Paul Walker is visszatér a technika segítségével, hiszen nélküle semmi sem lenne az igazi – írta a hirado.hu.

Majd az utolsó világmegmentés után Dom és csapata egy barbecue partin ünnepel, ahol visszaemlékeznek a közös emlékekre és az elért sikerekre, de a korábbi utalások alapján a gyerekeik biztosan folytatják a családi hagyományt, vagyis jöhet egy újabb franchise.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.