Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Csillagászati összeget fizetne Messinek egy szaúdi klub, még Ronaldo is megirigyelné

A szaúdi ligában kinyitották a pénzcsapot, az Al-Hilal eurószázmilliókkal csábítja a világbajnok argentint.

Loszaíl, 2022. december 18. Az argentin Lionel Messi átveszi a FIFA-világkupát, a vb trófeáját Gianni Infantinótól, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA elnöktõl (b) és Tamím bin Hamad ász-Száni sejktõl, katari emírtõl, miután csapata 4-2-re gyõzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Példátlan, 300 millió eurós ajánlatot tett Lionel Messiért a szaúd-arábiai Al-Hilal – állítják spanyol sajtóhírek. A Fichajes szerint azonban az argentin egyelőre nem válaszolt a megkeresésre.

Messi bár előrehaladott tárgyalásokat folytat a PSG vezetőségével, állítólag még nem született meg a döntés a szerződéshosszabbításról, így érthető, hogy akadnak bátor kérők. Arra azonban elég kevés az esély, hogy Ronaldo után Messi is egy arab csapatnál köt ki. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Való igaz azonban, hogy néhány héttel ezelőtt még arra is kevesen fogadtak volna, hogy Ronaldo tényleg az Al-Nassr csapatában köt ki, de úgy néz ki, hogy esetében tényleg mindent felülírt a pénz.

A portugál első szaúdi nyilvános szereplésén azt állította, hogy több csapat is hívta, azonban végül úgy döntött, hogy az Al-Nassr együttesét választja, amely két szezonra kétszázmillió eurót ajánlott a játékjogaiért.

Az Al-Nassr és az Al-Hilal nem csupán az átigazolási piacon, de a pályán is riválisai egymásnak, Ronaldo csapata három ponttal vezet a harmadik Al-Hilal előtt, akik Messi leigazolásával nem mindennapi erősítésről álmodoznak.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.