Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,20 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
448,58 Ft
Bitcoin
61,596 $

NFL: a magyar nézők idén sem maradnak le a Super Bowl-ról

Az NFL idei rájátszását idén is a Network4 csoport csatornái közvetítik Magyarországon.

Inglewood, 2022. február 14. A Los Angeles Rams játékosai a Vince Lombardi-trófeával ünnepli csapatuk 23-20 arányú gyõzelmét a Cincinnati Bengals ellen az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) 56. alkalommal megrendezett döntõjében, az ún. Super Bowlon a kaliforniai Inglewoodban 2022. február 13-án. A Rams története második Super Bowl-sikerét aratta. MTI/EPA/Etienne Laurent
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az ARENA4 csatorna és a NET4+ streaming szolgáltató a rájátszás minden mérkőzését élőben közvetíti. Az előttünk álló napokban, szombattól-keddig hat meccset láthatnak a rajongók teljes terjedelmében, majd a következő fordulókat is az első perctől az utolsóig végigszurkolhatják.

A sort szombaton két nyugati-parti csapat, a Seattle Seahawks és a San Francisco 49ERS nyitja, majd vasárnap érkezik a Los Angeles Chargers – Jacksonville Jaguars, a Miami Dolphins – Buffalo Bills, a New York – Giants – Minnesota Vikings összecsapás. Hétfőn a Baltimore Ravens méri össze az erejét a tavalyi döntős, Cincinnati Bengals csapatával, majd kedden a várva várt Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers szerepel a műsoron.  Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A playoffban már nincs lehetőség hibákra, minden csapat a kiesés ellen és a Super Bowl részvétel reményében lép pályára. Február 12-én kerül sor az amerikai futball, sőt az amerikai sportkultúra legnagyobb ünnepére, a Super Bowl LVII.-re az Arizona állambeli Glendale-ben. A Super Bowlt – akárcsak a rájátszást -, az ARENA4-en és a NET4+-on láthatják a nézők – természetesen élőben.

Tavaly csak az Egyesült Államokban átlagosan 112 millió néző követte élőben a döntő eseményeit. A Super Bowl nemcsak a sportrajongók számára izgalmas, hiszen a félidei show (half time show) a szórakoztatóiparban is kultikus jelentőségű. Idén Rihanna lesz a sztárvendég.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.