Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,65 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
451,84 Ft
Bitcoin
66,383 $

Nemazalány még egy benzinkúton is ultraszexi tud lenni

A híres magyar énekesnő ismét felhívta magára a figyelmet, ezúttal egy benzinkúton készült képpel, talán épp egy koncerthelyszínre haladván.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres magyar énekesnő ismét felhívta magára a figyelmet, ezúttal egy benzinkúton készült képpel, talán épp egy koncerthelyszínre haladván.

Halastyák Fanni egy végtelenül egyedi karakter, ami már a művésznevéből is kiderülhet. Remek választás volt, mely könnyen megjegyezhető, különleges és kiemeli őt a tömegből. Maga a név azonban nem lenne elég. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Fanni, aki időközben saját karriert csinált, és már egyedül zenél, még mindig nagyon fiatal, így rengeteg társa számára jelenthet példaképet. Sokan csak rá szeretnének hasonlítani, és az a tény, hogy már most 242 ezren követik az Instagramon, sokat elárul.

Az énekesnő stílust váltott, de ez a „darkosabb” megjelenés is jól áll neki. Remek példát jelenthet arra, hogy a YouTube manapság már egy nagyon is jól működő platform arra, hogy valaki televíziós és rádiós szereplés nélkül csináljon karriert.

Nemazalánynak sikerült, és továbbra is jó formában van, legalábbis a képek erősen erről tanúskodnak. A fekete szín még mindig domináns szerepet játszik nála, és akár egy benzinkúton is dögös, szexi képeket lehet róla készíteni.

A hivatalos YouTube csatornáján legutóbb 2 hónappal ezelőtt volt aktív, amikor június 11-én megjelent a „Zűrös vagyok” című szám, ami jelenleg 355 ezres megtekintésnél jár 9.3 ezer like, és 457 dislike mellett. Ez egy igen jó aránynak mondható..

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/rita-ora-bikinis-kepeitol-egy-pillanatra-meg-az-internet-is-belassulhatott/