Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Márki-Zay Péter: Hadházy Ákos nem kosarazott ki, hiszen nem is hívtam

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke egy friss interjúban tisztázta, mi a helyzet Hadházy Ákossal.

MTI Fotó: Ujvári Sándor
Belpolitika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke a Mandinernek adott interjújában beszélt Hadházy Ákosról, s tisztázta a korábban felröppent pletykákat is a köztük kialakult nézeteltérés kapcsán.

A Mandiner azzal a kérdéssel kezdte, hogy Márki-Zay hogyan fogadta, hogy Hadházy Ákos „kikosarazta őt”, és „nem kíván csatlakozni a pártjához”, mire a politikus leszögezte: Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„Nem kosarazott ki, hiszen nem is hívtam.”

A lap ezt követően rámutatott, Hadházy ennek ellenére egy hosszas Facebook-bejegyzésben indokolta meg döntését, mire Márki-Zay Péter megosztotta, nagy eséllyel a sajtó megkeresésére posztolt a témáról, s elismerte, hogy kétségkívül vannak nézeteltérések közöttük a témában.

A politikus elmondta, Hadházy úgy vélekedik, hogy csak akkor van értelme egy ilyen pártot csinálni, ha abban sokan részt is vesznek, ezzel ellentétben az MMM csapata úgy gondolja, ezt most mindenképp meg kell tenni. Ennek kapcsán hangsúlyozta, nem az MMM alakul párttá, hanem annak pár tagja döntött a pártalapításról.

Arra a kérdésre, hogy beszélt-e már erről Hadházyval, Márki-Zay elárulta, gyakorta szokta beszélgetni, s ez a téma közel egy éve merült fel köztük. A friss poszt kapcsán is értekeztek, s annyiban maradtak, hogy később találkoznak és elemzik a helyzetet, ám azt kiemelte, teljesen tisztában van azzal, hogy Hadházy nem kíván csatlakozni hozzájuk.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.