Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Különleges hidegterápián járt Sarka Kata

Sarka Kata egy olyan terápián járt, mely többek között az izmok regenerációjára is pozitív hatással van, ami számára is fontos, pláne ennyi testmozgás mellett.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Manapság számos lehetőségünk van arra, hogy igazán kihozzuk magunkból a maximumot. Valójában sokkal több, mint a 2000-es évek első felében, és ez mindenképpen a jó hírek közé tartozik.

Senki nem találhat kifogásokat, mert annyi terem, óra és különböző edző van, mint égen a csillag. Mindenki megtalálhatja a maga mozgásformáját, amin belül boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi az edzéseket. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sokan még mindig azt gondolják, hogy a konditermek kizárólag nagy súlyokból és testépítőkből állnak. Ez nem egészen így van, és mint azt említettük, a lehetőségek tárhaza gyakorlatilag végtelen, napestig sorolhatnánk az opciókat.

Sarka Kata két területen is igyekszik aktív lenni, ha sportolásról van szó, ráadásul már nem egy futóversenyen indult az évek alatt. A futás mellett a konditermes edzések sem maradnak el nála, így a regeneráció is szerepet játszik.

Nemrég hidegterápián járt, aminek ideje alatt beindulnak az immunrendszer öngyógyító és gyulladáscsökkentő folyamatai, melynek következtében csillapodnak a fájdalmak. „A hidegterápia hozzájárul a gyorsabb izomregenerációhoz és nyugtatja az idegrendszert is.” – írta a posztjában Kata, ami erre a linkre kattintva érhető el, benne a helyszínnel.