Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,728 $

Béres Anett 2023-ra megérett arra, hogy csak magának akarjon megfelelni

Fontos gondolatok érettek meg Béres Anettben, maga mögött hagyván a pokoli 2022-es évet, amire mindig emlékezni fog.

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csak részben hagyta maga mögött, hiszen még mindig nem épült fel a súlyos sérüléséből. Ha ez megtörténik, akkor az egész már csak egy rossz álom lesz, és abszolúte 2023-ban érezheti magát, tiszta lappal.

Sokan kívánják ezt neki, de azok sincsenek kevesen, akik nagyon kritikusan beszélnek róla. Már arra sem kapja fel a fejét, ha valaki elküldi dolgozni, hiszen eddig is két munkája volt, hiába hiszik azt egyesek, hogy nem csinált semmit. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

„Az elmúlt időben rengeteg kritikát kaptam, bármit csináltam! Tisztába vagyok a hibáimmal, és a rossz döntéseimmel, de szerintem tökéletes ember nincsen!” – írta az Instagram oldalán Anett, akit lassan 37 ezren követnek a népszerű közösségi platformon.

A Való Világ korábbi szereplője sokat gondolkozott, és úgy érzi, 2023-ra megérett arra, hogy csak saját magának akarjon megfelelni. „Mindenki megbotlik élete során, mert emberek vagyunk! Azt hiszem, 2023-ra megérettem arra, hogy csak magamnak akarok megfelelni!”

„Ha valaki csak akkor tart Téged értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek, hanem saját magát! Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni.”

„Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem TE vagy, hanem Ő. Éljen 2023, élj úgy, ami Neked a legjobb!”

Még több bulvár: G.w.M-et az is boldoggá teszi, amilkor beül a drága autójába

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A közösség összefogásának köszönhetően megtalálták a 13 éves, állami gondozásból szökött Norbertet, aki több mint egy hónapig élt az utcán.