Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Vadító fehérneműs fotó a világhírű futballista feleségéről

Mindig izgalmas látni a futballisták feleségeit lengébb öltözetben, a rajongók is odavannak értük, hiszen sokan közülük extrán vonzó teremtések.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A futball világában is vannak nagyon érdekes és különleges karakterek, és ez nemcsak a futballistákra értendő. Az évtizedek alatt számtalan futballfeleséget és barátnőt láthattuk már, akik igen komoly népszerűségre tettek szert.

Nem egy esetben a feleségek és barátnők sokkal népszerűbbé válnak, mint sok más játékos. A közösségi média megjelenésével és elterjedésével ez teljesen adottá vált, és nem kevés pénzt kereshetnek vele. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Nyilván az igazán tehetős futballisták mellett nemigen kell gondolni a pénzre, de mindig jó, ha valaki saját karriert is vihet. Többek már azelőtt is ismertebbek voltak, mint például Sergio Ramos szerelme.

A Real Madrid korábbi csapatkapitányának kedvese négy gyermek édesanyja, és káprázatos formában van. Sokak irigykedhetnek rá, azok is, akik egyelőre nem néztek anyai örömök elé, nehéz szavakat találni erre a formára.

Alább fehérneműben láthatjuk Pilar Rubio-t, akit közel 9 millióan követnek az Instagramon, és a posztjai rendre nagyon nagy like-számot kapnak, pláne az ehhez hasonló tartalmak. Egy különleges szépség, aki már régóta Ramos mellett élheti az életét, jelenleg Párizsban.

Még több bulvár: Így néz ki 36 éves Lindsay Lohan

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.