Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Jakabos Zsuzsanna lélegzetelállítóan néz ki a medencében

A magyar olimpikon talán soha ezelőtt nem nézett ki annyira jól, mint jelenleg. A víz pedig különösen jól áll neki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar olimpikon talán soha ezelőtt nem nézett ki annyira jól, mint jelenleg. A víz pedig különösen jól áll neki.

Jakabos Zsuzsanna rengeteg fiatal számára lehet példakép az eredményei, a kitartása és a természetes szépsége miatt. A magyar olimpikonra finoman szólva sem lehet azt mondani, hogy „mű” lenne. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb és legvonzóbb sportolónk, aki időközben modellként is megállta a helyét. Ez akár egy második karrier is lehetne számára, mert nagyon szereti a kamera, és remek képek készülnek róla.

Zsuzsannát sok szempontól könnyű fotózni, mert szinte minden szögből nagyon vonzó, és a formájába lehetetlenség lenne belekötni. Szinte semmi felesleg nincs rajta, és a tökéletesen kerek formák jól kivehetőek rajta.

A sportoló híresség a szárazföldön is férfiak millióit képes elvarázsolni, de igazán a medence és a víz lehet az a környezet, ahol különösen jól érezheti magát. Nemrég készült is róla pár új kép ebben a környezetben.

A bikini igen jó választásnak bizonyult, mely csak úgy feszül az izmos testén. Az utolsó felvételen pedig még a formás kerek feneke is középpontba került. Nem is maradtak el a pozitív visszajelzések az Instagramon.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/igy-kivant-boldog-hetfot-hosszu-katinka-a-combizma-sokat-elarul/

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.