Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Az Apple végre betörhet a világ második legnagyobb mobilpiacára

Hamarosan megnyílhat az első Apple Store Indiában, már az álláshirdetéseket is feladták.

...svg content...Fotó: Unsplash/Laurenz Heymann
Mobil

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Tucatnyi álláshirdetés utal arra, hogy az Apple rövidesen megnyithatja első üzleteit Indiában, amely mostanra a világ második legnagyobb okostelefon-piacává nőtte ki magát – írja a Tech Times.

Az Apple felsővezetőket, boltvezetőket, üzleti szakértőket keres az üzletekbe. A techóriás ugyanakkor alapos késésben van, eredeti terveik szerint már 2021-ben meg akarták nyitni India első Apple Store-ját. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tim Cook, a cég vezérigazgatója korábban már utalt arra, hogy az Apple folyamatosan dolgozik azon, hogy Indiában is megnyissa kiskereskedelmi üzleteit. Ez pedig óriási bevételt jelenthet számukra a jövőben.

A vezérigazgató meg is indokolta, hogy miért szeretnének mielőbb betörni az indiai piacra, elmondása szerint ugyanis nem akarja, hogy egy harmadik fél értékesítse helyettük a készülékeket.

Jelenleg ugyanis az Apple csupán így van jelen Indiában, ami egyes kereskedőknek jó bevételt jelent, az amerikai vállalat számára azonban üzleti szempontból nem a legideálisabb.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.