Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

2023-ban egy sportosabb Tóth Gabit fogunk látni

Gyereknevelés és munka mellett soha nem könnyű sportolni, pláne sokat, de nem is lehetetlen, így most Tóth Gabi is nekifut a kihívásnak.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi jelenleg is jó formában van, a rajongók sokszor tátott szájjal nézik a formás lábait és a vonalait. Számtalan szexi ruhában láthattuk már a műsorokban, és ez 2022-ben sem volt másképp, ami igen sűrű év volt számára.

Nemcsak a Sztárban Sztár leszek! új évada miatt, hiszen elsősorban édesanyaként teljesít, illetve a saját zenei karrierjéről sem feledkezett meg. Erdélyben különösen szeretett fellépni, és reméli, hogy ez 2023-ban is megadatik számára egy újabb turnéval. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az új esztendőre sokan megfogadták, hogy sportolni fognak, változtatnak az életükön, annak minőségén. Ez általában így szokott lenni, tele is vannak a konditermek, de a többség a bérlet lejártakor eltűnik.

Gabi azonban nem az a feladós karakter, és nagyon úgy fest, hogy idén még sportosabb lesz. Az a terve, hogy visszatér a mozgáshoz, ami már nagyon hiányzott neki, így még az sem elképzelhetetlen, hogy élete legjobb formáját hozza össze.

„Újévi fogadalmam, hogy minden nap nyújtózkodok egy jó nagyot? Na de viccet félre téve… az idei remélhetőleg egy sportosabb év lesz, mert már nagyon hiányzott a mozgás Szóval hajrá.” – üzent Gabi az Instagram oldalán.

Még több bulvár: Ilyen fiatalos és vonzó Catherine Zeta-Jones 53 évesen