Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Fantasztikusan néz ki Lola (fotók)

A híres énekesnő láthatóan remekül érezte magát ebben a különleges ruhában, és a nyakék szintén kiemeli az eleganciáját.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lolát az egész ország ismeri, köszönhetően annak, hogy igen fiatalon kezdhette meg a karrierjét a zeneiparban. Az 1988 nyarán született énekesnő 2005 óta aktív, és nagyon hamar az egyik kedvenccé vált.

Valójában már sokkal fiatalabban is voltak fellépései, ráadásul nem is kis közönség előtt. Nagy utat járt be, és a csillaga továbbra is fényesen ragyog az égen, miközben egyre nagyobb tapasztalatra tesz szert. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

34 éves, de még mindig olyan a megjelenése, mintha csak a 20-as éveit taposná. Egy igazán vidám személyiség, tele pozitív energiákkal, amik nyilván a körülötte lévő emberekre is jó hatással vannak.

Emellett természetesen egy fantasztikus énekesnő, aki érzi a divatot, és szeret csinosan öltözködni. A róla megjelent fotók is abszolúte árulkodóak, és érezhető módon visszaköszön az általa képviselt elegancia.

Lola legutóbb is fellépésen járt, és a kulisszák mögött készült róla pár fotó. A piros színű is tökéletes választás volt, akárcsak a nyakék, illetve ez a testhezálló fekete ruha, ami kihozza a formás alakját.

Még több bulvár: Rácz Jenő szívesen lenne 10 centivel magasabb

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.