Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Videón az 57 éves Elizabeth Hurley mámorítóan szexi bikiniformája

Még mindig vannak páran, akik kételkednek abban, hogy Elizabeth Hurley valóban ennyire fiatalos, de most itt az újabb bizonyíték.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre meghökkentő hozzászólásokat olvashatunk egyes posztok alatt, néhány emberből talán csak az irigység beszél. Márpedig Elizabeth Hurley valóban ennyire fiatalos, minimum 20 évet letagadhatna a korából.

Nyilván mindenki öregszik, nincs olyan ember, akin nem fogna az idő vasfoga, ugyanakkor nem mindegy, az milyen nyomokat hagy. A genetika mindig segít, és nem is keveset, ám ez önmagában még mindig kevés egy rendkívüli formához. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A színésznő és modell hamar felismerte annak a jelentőségét, hogy érdemes egészségesen élnie, vigyáznia a bőrére. Ennek pedig meg is lett az eredménye, csodájára járnak a közösségi médiában a bőre minőségének, a fiatalos arcának, illetve a kinézetének.

Hugh Grant egykori párja valami egészen hihetetlenül jól néz ki, és ebben nincs semmi trükk. A világsztár a valóságban is meggyőző, és ha azt írnánk, hogy mindössze 37 esztendős, az sem lenne hihetetlen.

Volt 37 éves, csak épp a 2000-es évek elején, amikor egyes követői még csak meg sem születtek, vagy akkor voltak gyerekek. Ezúttal a Maldív-szigetekről jelentkezett be, ami legalább annyira izgalmas, mint az ő karaktere.

Még több bulvár: Majoros Hajni fontos üzenete: „Engedd el, ami már nem kell!”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.