Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Eddigi legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóján dolgozik az Apple

Az Apple állítólag hamarosan piacra dobhat egy AirPods Lite nevű készüléket, ami a vállalat legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatójává válna.

Fotó: Apple
Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Apple termékpalettája nem olyan sokszínű, mint más technológiai cégeké, és mivel szinte minden termékük a prémium kategóriába esik, ezért a világ minden országában borsos áron kínálják őket.

Az utóbbi időben azonban a gazdasági helyzet romlása miatt egyre jobban megfontolják az emberek, hogy mire költik a pénzüket, így ennek fényében cseppet sem lenne meglepő, ha valóban elgondolkodna egy-egy megfizethetőbb árú készülék elkészítésén a kaliforniai cég. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Mit lehet tudni az újdonságról?

Az AppleInsider különböző elemzők beszámolója alapján arról ír, hogy az Apple már meg is kezdte a munkát a megfizethető árú AirPods-on, hogy segítségével felvegyék a versenyt más márkák termékeivel.

Jeff Pu elemző szerint nemcsak a gazdasági helyzet, hanem az AirPods eladások évről évre történő csökkenése is hozzájárulhatott ahhoz, hogy az Apple egy megfizethetőbb árú változatot is piacra dob, ami akár még nagy dobásnak is bizonyulhat a vállalat részéről.

Bár az AirPods Lite funkciói kapcsán felmerülő információk meglehetősen korlátozottak, szakértők szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a standard AirPods néhány funkciójának letiltásával születik majd meg az új modell.

Áttörés jöhet a bőrrák kezelésében, mRNS-vakcina és gyógyszer segíthet a leküzdésében

Az oltás minden egyes betegre személyre szabottan, az adott rákos megbetegedés ellen irányul.