Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,32 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,262 $

Görög Zita a végtelen sivatagból jelentkezett (videó)

Különleges videóval jelentkezett Görög Zita, aki a családjával közösen úgy döntött, hogy egy távoli helyre utaznak.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden utazásnak megvan a maga különlegessége, és ez különösen igaz, ha épp télből nyárba utazunk. Ilyenkor az agyunkat is át kell állítanunk, ami hamar megtörténik, mert csak folyamatosan jönnek a jó élmények.

Ezek igazán különleges élmények, pláne akkor, ha azt a szeretteinkkel közösen élhetjük át. Amikor az ember télen egy meleg helyre utazik, még inkább feltöltődik, és nemcsak a Nap erős energiái miatt. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Lélekben és mentálisan is másképpen térünk haza,, mint amikor megindultunk odafelé az útra. Görög Zitáék nagyon élvezik Dubajt, a sivatagot, ami új és felejthetetlen élményeket kínál számukra.

„Nekem a sivatag, ami másnak a tenger. Nem hűsít, mégis frissít. Nem él, mégis maga az Élet.” – folytatta Zita a dubaji beszámolóját a sivatagból, ahol egyfajta nyugalom fogja el az embert, és különleges élményeket szerez közben.

„Főleg a dubai nyüzsgés után, felért ez a pár óra, 1 nap elvonulással. Ha itt jártok, semmiképp ne hagyjátok ki! A sandboarding, a dűnéken hasítás és a tevegelés igazi családi program. Mi nem az esti vacsis programot választottuk, hanem a napközbenit, így elkerültük a tömeget.”

Még több bulvár: Lil G ezt most megint nagyon odarakta