Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Rita Ora ismét rendesen „begyújtott” az Instagram alá a szexi fotóival

Inkább bele sem gondolunk, hogy egyesek mennyire kiakadnának, ha egy magyar híresség közölne magáról ilyen szexi fotókat, ráadásul ekkora mennyiségben.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarországon megint mások a szokások, mint például a tengerentúlon, vagy globális szinten. Sokan vannak, akiknek már egy kivágott póló is meghaladja az ingerküszöbét, míg mások nagyon képmutatóan írogatnak.

Semmi gond nincs azzal, ha valaki vonzó, jól érzi magát a bőrében, mindezt ízlésesen tálalja a különböző fotóival, videóval. Számos nagyon minőségi tartalmat láthatunk a világsztároktól, szerte a világon. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Rita Ora is közéjük tartozik, aki csak úgy duzzad az önbizalomtól, de van is miért, mert szenzációs formában van, kiváló énekesnő és imádják. Soha nem lépi át a határt a tartalmaival, ám mint mondtuk, egyeseknek ez már sok.

Azokat is nehéz megérteni, akik ennek ellenére folyamatosan kommentelnek a posztok alatt. Ha valami nem tetszik, akkor nyilván nem látogatom a sztár oldalát, de sokan nagyon furcsán gondolkoznak erről.

Ora megint publikált pár nagyon erős fotót magáról, amik szintén csak azt erősítik meg, hogy milyen szép vonalai vannak. Nőként is abszolúte elismerésreméltó, amit letesz az asztalra, és ezek a ruhák kiválóan állnak rajta.

Még több bulvár: Fördős Zé adott egy tuti tippet Rácz Jenőnek a térdműtétje után

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.