Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,71 Ft
Euró
386,40 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
61,759 $

A Stranger Things sztárja szerint a sorozat vége „szomorú” és „ijesztő” lesz

A Max Mayfieldet alakító színésznő megosztotta, mire számíthatunk az ötödik évadban.

Sadie Sink amerikai színésznõ a The Whale címû film bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 4-én. MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Stranger Things sztárja, a most 20 éves Sadie Sink, aki a sorozatban Max Mayfieldet alakítja, most megosztott pár apró részletet annak kapcsán, hogy mire számíthatunk a sorozat fináléjában. Remélhetőleg Max is visszatér az ötödik évadban, noha a negyedik évad utolsó részében a Vecnával történt összecsapás után Max kómába esik.

Azt még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor debütál az ötödik évad, ám a legfrissebb hírek szerint csak 2024-ben érkezik, a Hollywood Reporter értesülései szerint pedig az utolsó évad nyolc résszel érkezik majd. Amikor pedig végre megérkezik, Sink szerint egy „vad utazásra” készülhetünk. Soron kívül Szijjártó Péter már „nagyon szeretne túl lenni” a Paks2-n

Sink úgy fogalmazott, az ötödik évad érzelmi hullámvasút lesz a nézők számára, s annyit elárult, hogy nem tudja pontosan, hogy mi fog történni karakterével, ám az az egy biztos, hogy Max újra feltűnik majd a fináléban. Annak kapcsán, hogy milyen érzés lesz az utolsó jeleneteket leforgatni, úgy nyilatkozott:

„Szörnyű lesz. Szörnyű lesz. Ezek a gyerekek, az egész stáb, ez egy család. Az emberek folyton ezt mondják, de én ezt komolyan gondolom.”

A színésznő hozzátette, hogy az utolsó évad „ijesztő és szomorú” lesz, hozzátéve, hogy ezzel együtt rendkívül izgalmas is, hiszen „továbbléphetünk a következő fejezetbe, azt hiszem”.

Elnapolták Szoboszlai Dominik május 30-ra tervezett közönségtalálkozóját

Ha minden a tervek szerint alakul, úgy jövő nyáron kerülhet megrendezésre a közönségtalálkozó.