Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Többórás napsütésre készülhetünk pénteken, csak elszórtan lehetnek záporok

A legmagasabb hőmérséklet napközben akár 12 fok is lehet pénteken, jellemzően pedig többórás napsütésben lesz részünk, záporok azonban csak elszórtan alakulhatnak ki.

Fotó: Unsplash/ meriç tuna
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint észak, északkelet felől határozottan csökken a felhőzet, de nem mindenhol derül ki az ég, még éjszaka is maradnak felhős tájak.

Hajnalra délnyugaton és az északkeleti völgyekben párásság, foltokban köd is képződhet. Napközben elszórtan várható – akár jégdarával kísért – záporeső, majd estétől csökken a csapadék esélye. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Pénteken az ország nagy részén többórás napsütésben lesz részünk, inkább csak átmeneti jelleggel növekedhet meg jobban a felhőzet. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de napközben néhol szemerkélő eső nem zárható ki, estefelé pedig északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor.

A délnyugatiról nyugatira, északnyugatira forduló szelet több helyen erős, néhol viharos lökések kísérik. Éjszaka fokozatosan csillapodik a légmozgás, és pénteken már többnyire mérsékelt szélre számíthatunk.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között alakul, a szélcsendes északkeleten és délnyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 7 és 12 fok között várható, de északkeleten néhol egy-két fokkal hűvösebb maradhat az idő.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.