Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Nagy volt a riadalom, vaddisznó miatt zárták le a Margitszigetet

Az állat azóta már elhagyta a szigetet, a rendőrök azért még továbbra is résen vannak.

...svg content...Budapest, 2022. szeptember 21. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyik Siemens Combino villamosa áthalad a Margit hídon Budáról Pestre. Mögötte a Margitsziget, közepén az ipari mûemlék Víztoronnyal. Távolabb (b) a Duna túlpartján Óbudán az egykori Gázgyár ugyancsak ipari mûemlék épületének nemrég felújított tornyai. A távolban (háttérben) a Börzsöny nyúlványa Vác fölött a DDC sejcei mészkõfejtõjével (b fent). MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Szerdán délután három óra körül érkezett több bejelentés is a Budapesti Rendőr-főkapitányág Tevékenység-irányítási Központjába egy szabadon kószáló, nagytestű vaddisznó miatt.

A rendőrök a látogatók biztonsága érdekében először korlátozták a jármű- és gyalogosforgalmat, majd értesítették a területileg illetékes vadásztársaságot is – számolt be róla a police.hu. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

A kiérkező szakember a hatóságok közreműködésével együtt átvizsgálta a területet, majd megállapította, hogy az egyébként jól úszó állat vélehetően már elhagyhatta a szigetet.

A forgalomkorlátozást nem sokkal délután öt óra előtt oldották fel, azonban a Margitszigeten továbbra is fokozott a rendőrségi jelenlét, hátha időközben úgy dönt a vaddisznó, hogy fut még egy kört a szárazföldön.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.